Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit használsz erős vérzésre?...

Mit használsz erős vérzésre? Már szült anyukák válaszát várom.

Figyelt kérdés

Régen always párti voltam. Sosem volt baj vele. Viszont, amióta az új fajta betéteket a piacra dobta, minden kellemetlen bajt okoznak. Napközben is és éjjel is hátrafolyik a derekamig a vér. A réginél semmi kellemetlen szag nem szivárgott ki, a mostaniaknál pedig fél óra után már érezni azt a jellegzetes szagot és nagyon zavaró!

Mensi alatti és utáni napokban mindig vörös, gyulladt mindenem. Pedig tisztálkodok, fürdök mensi idején reggel is és este is, meg napközben betétcserénél törlőkendőzök. (tisztasági betétcsere esetén is törlőkendőzök, akkor semmi baj, akármilyen betétet használhatok)

A noname és a sajátmárkás betétek nem sokat tudnak magukba szívni, van amelyikkel még a munkahelyemre is épphogy beérek átázás nélkül (1-1,5 óra)

Próbáltam az inkontinencia betéteket, viszonylag jók, de éjjel abból is 2 kell, hogy a bugyim elejétől a hátáig kitöltsenek és ne ázzak el se hátul, se elől.

Tampont nem használhatok.

A nőgyógyászom tanácstalan ilyen téren

2014. okt. 25. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Én erős napokban Facelle éjszakai betétet használok. Elég hosszú és jóóó vastag...tényleg sokat fel tud szívni. Azzal még sosem áztam át. Ja és pamutos, szóval nem is irritál.
2014. okt. 25. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Az éjszakai betétet próbáld ki
2014. okt. 25. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyire érzékeny vagy, ajánlom hogy próbáld meg az Anion betéteket is. A komfort érzet meglepően jobb mint a hagyományos betéteknél, és nem tapasztalni azt a kellemetlen szagot.

Nagyon erős vérzésre én amúgy inkontinencia betétet szoktam használni. Szüléshez azt kérték hogy vigyünk be, és tényleg nagyon sokat képes magába zárni a Tena lady betét. Gyógyszertárakban darabra is árulják. Így meg tudod próbálni a különboző nagyságúakat is.

2014. okt. 25. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Éjszakai betétet használok, mindegy a márkája, van amikor coopos, van amikor drágább, de mindenképp éjszakai.

3 gyerekes anyuka

2014. okt. 25. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az Always-t nem bírod,akkor próbáld ki a Libresse éjszakait.Az jó hosszú.
2014. okt. 25. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Éjszakai betétet használok éjjel is, meg nappal is, de rövid mindegyik, mert hátrafolyik a derekamig :(

Inkontinencia jó, viszont elég vastag, ami a gatyán, szoknyán jellegzetesen dudorodik.

Az anionos betétet hol lehet kapni és kb. mennyibe kerül?

2014. okt. 26. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!