Mi az oka a visszatérő felfázásnak?
Velem is ugyanez volt!
Végül kiderült, hogy a sok ilyen-olyan kezelés felborította a hüvelyflórám és az is rájátszott, hogy állandóan felfáztam..hüvelykúpok segítettek+én is ittam sok-sok teát, az tényleg jó ill. az urogin cseppek nekem nagyon jók voltak!
Jobbulást!
Szia!
Pont tegnap hallottam rről a tévében, nekem is sokszor van.
Azt mondták, h ecoli baktérium okozza, két fontos dolgot mondtak, hüvelykúp, h helyreállítsa a flórát, illetve hosszított antibiotikumos kezelés. Nőgyógyász mondta, gondolom akkor hozzá kell menni ezeket felíratni.
A másik amit hallottam, h 3 ujjnyi meleg víz a kádba, fél kiló só bele, és abban fél órát üldögélni, ez is segít.
Rengeteg folyadék, napi 3 liter szénsavmentes ásványvíz, kimossa a hólyagból ezt a bacit.
Én még egy dolgot szoktam, a baci nem szereti sem a lúgosat, sem a savasat, lehet áfonyalevet inni, de én azt szoktam, h egy evőkanál szódabikarbóna fél pohár vízben, szinte azonnal elmúlik, amikor megiszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!