Menstruáció előtti falásra van valami tippetek?
Ma jött meg, 11 napot késett (szerintem, mert beteg voltam közben), és az elmúlt pár napot végig zabáltam. Tegnap megettem vagy 300 gramm mézeskalácsos kekszet.:(
Amúgy sosincs ilyen problémám, normál súlyú vagyok, de a menstruáció előtti pár napon (1 hét) elveszítem minden önkontrollom és iszonyú kívánós leszek.
Köszi, akkor legközelebb okosabb leszek, és előre gondoskodom egészséges nassolnivalóról.:)
Most már nem számítottam rá ebben a hónapban, hogy meg fog jönni (a betegség miatt), de mondjuk az elmúlt pár nap zabálásából sejthettem volna.-_-
Semmi, egyél, ha édeset, akkor azt.
Én olyankor csoki, nutella, fahéj, vanília, a lényeg, hogy minél édesebb legyen. Mivel amúgy többnyire egészségesen (sok gyümölcs, zöldség, hús, tojás...) étkezek, így pont leszrom azt a 2-3-4 nap édességrohamot. :)
De utána meg leadod azt a pluszt
Nem kell vele foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!