Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Furcsa menstruacio?

Furcsa menstruacio?

Figyelt kérdés
Ket napot kesett a menstruaciom, de szombat keso delutan megjott...este lefekvesig eleg volt egy tisztasagi betet, masnap valamivel tobb volt, hetfo reggelre par csepp barnazas napkozben keves halvany piros kedd reggelre semmi del korul rovid idon belul egy tisztasagi betetnyi este par csepp barnazas, azota semmi...ez valyon mitol lehet? Orvoshoz csak hetfon tudok menni...az elozo havim normalis volt
2014. okt. 22. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem diétáztál, szedsz új gyógyszert, kábítószert, vagy esetleg lehetsz terhes? Ezek biztosan befolyásolják a menstruációt, de még más dolgok is lehetnek.
2014. okt. 22. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Soha nem kabitoszereztem, semmilyen gyogyszert nem szedtem mostanaba, es nem is dietaztam...orvoshoz csak hetfon tudok menni de mindig ez jar a fejembe.. :(
2014. okt. 23. 08:11
 3/3 Csicsóka200 válasza:
nekem is volt hasonló de akövetkező normális volt
2014. okt. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!