Miért nem jön meg, ha fáj?
Figyelt kérdés
17 éves koromig nem jött meg a menstruációm. 16 évesen elmentünk a nőgyógyászhoz, ahol semmi bajt nem találtak, mesterségesen, hormongyógyszerrel elő lehetett idézni a menstruációt, így a dokival úgy egyeztünk meg, hogy még várhatunk, hogy magától megjöjjön. Ez meg is történt, kb két hónapja megvolt magától az első, de azóta egyszer sem! Nincs sok tapasztalatom, hogy milyen ez a fájdalom, de egy hónappal az első után mintha olyan fájdalmat éreztem volna, mint az első alkalommal. Azonban vér nem jött. Utánanéztem, mások is írták, hogy ez először rendszertelen, és hát abban állapodtam meg magammal, hogy az biztos másfajta fájás volt. De most, ismét egy hónap elteltével, megint úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Eddig még nem volt vér. Most ez baj? Miért nem vérzek? 17/L2013. dec. 30. 23:33
1/5 anonim válasza:
Ó, hát a rendszertelenség azt is magában foglalja, hogy össze-vissza fájdogál magától, a melleid is, a fejed is, hangulatváltozásod is akármikor lehet (akármikor, mivel a hormonjaid tombolnak). Nem kell aggódnod, ha tényleg megjött magától, meg fog legközelebb is. Még el fog tartani egy ideig, míg beáll, nem lesz baj :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam! :))
2013. dec. 31. 01:13
3/5 anonim válasza:
Van akinek könnyen beáll van akinek nem. Anyukámnak például 18 évesen jött meg, hol megvolt, hol kimaradt pár hónap, és miután 22 évesen engem megszült azóta tökéletes neki. Nekem 11 évesen megjött, azóta percre pontos, gyógyszerrel is, meg amikor abbahagytam a gyógyszert akkor is rögtön visszaáll. Teljesen egyénfüggő. Szerintem ha 1 max 2 éven belül nem áll be rendesen menj el nőgyógyászhoz, meg endrokrinológushoz. :)
4/5 anonim válasza:
Ha már volt menstruációd, akkor a következőig maximum fél évet is várhatsz.
5/5 paradicsom31 válasza:
Egy idő után beáll majd rendesen. Nekem volt olyan is, hogy 2 hét volt a két ciklus között, aztán megint megjött. Egy jó félévig ilyen ingadozások voltak, most már nagyjából pontos ;) nincs mitől félni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!