Első nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy először mit vigyek nőgyógyászhoz ugyanis sok helyen olvastam, hogy több mindent is kérdeznek majd, de kb. milyen kérdéseket fog feltenni? Szerintetek inkább nő vagy inkább férfi dokihoz menjek? Ha fogamzásgátlót szeretnék akkor azt előre fel fogja írni? Anyumnak is kell jönnie vagy mehetek úgy is, hogy nem tud róla?! Valamint ha esetleg valamilyen fertőzést elkapok és gyógyszer kell akkor anyumnak kell jönnie vagy nem?!2014. okt. 21. 15:40
11/19 anonim válasza:
Szerintem férfi előtt könnyebb, én egyszer voltam nőnél azóta se, olyan kínosnak éreztem, hogy egy nő matat bennem.. :S
20/L
12/19 anonim válasza:
Azért nem mindegy férfinél sem, hogy ki
13/19 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom és egy barátnőmtől kérdeztem, hogy ő hol volt. Azt mondta kell beutaló. De aztan utána néztem és kiderült hogy csak telefonálni kell! Azért köszönöm a válszokat. :)
2014. okt. 21. 20:47
14/19 anonim válasza:
Mindenképpen női orvos a jobb, pláne első alkalommal, nem olyan kínos a meztelenkedés sem és azért az intimebb dolgokat is könnyebb vele megbeszélned (aki szintén nő), mint egy férfivel.
15/19 anonim válasza:
A fogamzásgátlóhoz vérvétel is illene. Nőt keressél, ha van rá módod, nem annyira "ciki", és nem is szól be ha esetleg fájna valami, hiszen meg kellene értenie, mert neki is van olyanja.
16/19 anonim válasza:
Kedves 11. az nem nő, hanem orvos volt!
17/19 anonim válasza:
Nem kellene összekeverned az orvost meg azt aki matat benned szerinted.
Azért az orvoshoz csak el kell menned nem kerülheted el, márpedig akkor próbálj ne arra gondolni hogy az most egy nő, hanem csak arra hogy egy orvos, aki ráadásul azért mert nő, még jobban meg is értheti női problémáidat.
18/19 A kérdező kommentje:
ha Sztk-ba megyek dokihoz akkor kell érte fizetni vagy az ingyenes?
2015. jan. 5. 17:20
19/19 anonim válasza:
SzTK-ban ingyenes.
Nézd ki mikor van esetleg női doki és akkorra jelentkezz be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!