Első nőgyógyász?
Egyedül is mehetsz, esetleg egy jó barátnődet kérd meg, hogy menjen le veled. De teljesen egyedül is mehetsz.
Női nőgyógyásznál szerintem könnyebb, én csak nőknél voltam eddig, nálam alapfeltétel.
Mit vigyél? Szerintem csak személyi, taj kártya fog kelleni.
Én nem magyarországon élek, de itt úgy van, hogy kapsz egy papírt amit ki kell tölteni, mielőtt behívnak.
Testmagasság, súly, milyen védőoltásokat kaptál, mikor volt az utolsó ciklusod, szültél-e már, abortuszod volt-e, hogyan védekezel (ezt ki szoktam hagyni), allergiák, korábbi operációk.
Remélem kielégítő volt a válasz :) elsőre mindenki fél, de ez is csak egy orvos.
Szia!
Hány éves vagy? Mehetsz egyedül is de ha félsz akkor anyukáddal vagy egy barátnőddel menj el. Én inkább a férfit javaslom, mégis csak megszokottabb, hogy egy nő nézeget oda lent mint, egy nő! :))
Kérdéseket felfog tenni, pl első menstruációd időpontját, élsz e nemi életet (a f.g.tablettából ítélve igen) és milyen rendszeresen, illetve, hogy állandós partnerrel vagy esetleg össze vissza! A menstruációddal kapcsolatosan fogja kérdezni pl. hány napos ciklusaid vannak, hány napig tart, mennyisége mennyi. Fertőzésnél sem kell az anyukád, hisz van tajkártyád és arra ír fel receptet, vagy kapsz egy papírt amin rajt van vagy felírja a vény nélkül kaphatót. Ha szakrendelésre mész, készülj fel rá, hogy nem csak az orvos lesz odabent hanem rajta kívül 4-5 cicababa akik asszisztensek többnyire (vagy épp unatkozó nővérek) és végig hallgatják mit mondasz, de vizsgálat alatt elhúznak egy függönyt így nem nézik a te nemi szerved. Készülj fel rá, hogy kenet mintát, cytológiát fog végezni, a cytológia az egy kis 'kefefejű' hurkapálcika amivel a méhszájad megkaparja, miután vérzés jelentkezhet, azért nem kell aggódnod, na meg észre se fogod venni, nekem normálisan csinálták eddig és szerencsére a vérzés sem jelentkezett sosem!
Ha magánrendelőbe szeretnél menni, akkor készítsd a bukszád, ott fizetni fogsz és nem olcsó dolgok ezek, ott viszont egyedül van az orvos és nagyon rendes. Mindkét változatnak megvan a szépe és rossza. Szakrendelés: várakozás, pofádba néző libák, ingyenes és ugyan azt megcsinálja csak lehet gorombán. Magánrendelés: nem kell sokat várnod, a kért időpontra mész, normális többet foglalkozik veled csak jól le is húz :D Ha ezt választod, javaslom menj anyukáddal! :)
A gyógyszert lehet nem írja fel egyből, engem legalábbis elküldött elsőnek vérvételre! :)
Kitartás!
20/L
Elrontottam, bocsánat !!
...jobb ha egy férfi nézeget odalent, mint egy nő!
:D
Olyanokat szoktak kérdezni, hogy rendesen meg szokott-e
jönni meg ilyenek (de mondhatod magadtól is)
Ezért senki sem ítél el, inkább ritka, hogy 15 éves vagy és 2 év alatt nem feküdtetek le! :D
Majd a párod biztos tudni fogja, hogy kell felhelyezni!
Nem nem kell beutaló. Nem tudom hol laksz, de nálunk úgy van, hogy időpontot kell kérni és adnak. Interneten biztos fent van a rendelő telefonszáma, hívd fel őket és kérj időpontot :) Feltétlen szólj, hogy még szűz vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!