Tudtok nekem Győrben jó, megbízható nőgyógyászt mondani?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 18:41
21/28 anonim válasza:
kösz,megnéztem és tudod mi van,a dr.nő postázza a leletet nem kell érte visszamenni,tök jó.Az árak,minden ott szerepel az honlapján,a szoba,a mozsdó,a vizsgáló.
22/28 anonim válasza:
Tudom milyen a rendelő, stb. mert régen hozzá jártam. Viszont úgy tudom, őnála csak tatabányai kórházban lehet szülni. Most már máshoz járok, egy fiatal, 38 éves férfi nőgyógyászhoz, akiről nagyon jó véleményeket olvastam, hallottam szülés kapcsán, és nála Győrben lehet szülni, ő a Mika Péter.
23/28 anonim válasza:
A kérdezőnek tudtunk segíteni?
Mika doki is elküldi emailban az eredményt, nem kell érte visszamenni. Neki is van honlapja. Be kell írni a nevét a keresőbe, és bejön a honlap is, telefonszámmal, képekkel, stb.
24/28 anonim válasza:
Mika doki rendelője a vidéki buszpályaudvarnál van, ami nekem tök jó, mert én 50 km-re lakom Győrtől, 50 km-ről járok el Őhozzá.
25/28 anonim válasza:
Dr. Deli Balogh Ildikót csak ajánlani tudom. Biztosan nem fogsz csalódni benne!
26/28 anonim válasza:
Deli Balogh Ildikóhoz elment a már említett ismerősőm,igen kedves volt a dr.nő és nagyon gyors,ügyes és közvetlen minden kérdésre szívesen válaszolt,a vizsgálat egyáltalán nem volt érezhető,igen óvatos volt.Csak ajánlanám én is.
27/28 anonim válasza:
Akkor most már legközelebb nem is fog félni!
28/28 anonim válasza:
félni kicsit fog,de majd könnyebb lesz rábírni,meg elkísérni,nagyon örül hogy túl van rajta és csak dícséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!