Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudtok nekem Győrben jó,...

Tudtok nekem Győrben jó, megbízható nőgyógyászt mondani?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 18:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen leírom a számot és a nevet és majd akkor válogathat.

Titanila már rendel?

Azért kérdezem mert valaki azt írta hogy szülési szabadságon volt.És a Petz kórházban rendel?

2014. okt. 26. 16:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Munkatársam volt a Drozgyik Úrnál a Szent Imre úton. Állítólag a mellette lévő ajtón látta a Titanilla rendelését.
2014. okt. 26. 21:50
 13/28 anonim ***** válasza:
Deli Balogh Ildikóra sikerült rábeszélni,remélem valóban kedves az orvos és ügyes,mert az ismerősőm az biztosan elmondj ahogy nagyon régen volt utoljára és remélem nem fogja letolni és elijjeszteni majd.:-)
2014. okt. 27. 19:09
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, Csenge Titanilla szeptemberben jött vissza, de tényleg gondolja át a barátnőd. Én is pont ilyen voltam, ezért mentem a doktor nőhöz. Nem is volt vele gondom, kedves volt és aranyos, de 10 perc alatt lerendezett mindent, és ez nekem nem volt szimpi.
2014. okt. 28. 09:40
 15/28 anonim ***** válasza:
Érdemes elolvasni a véleményeket a docplanner.hu-n mindegyikről.
2014. okt. 28. 18:38
 16/28 anonim ***** válasza:
Én is gátlásos vagyok, úgyhogy régen mindig úgy gondoltam, engem férfi nem vizsgál meg soha! Én nem fekszek fel férfi elé a vizsgálóágyra, ezért jártam korábban nőhöz. Azóta viszont már háromszor voltam Mika doktor úrnál. Ha hallgatok januárban a barátnőmre (mert már januárban ajánlotta), és nem csak nyáron keresem fel a doktor urat, akkor fél évvel előbb kiderül, hogy beteg vagyok, és előbb elkezdhettem volna szedni a gyógyszert, amit végül is írt. Annyival is előbbre lennénk. Amúgy én is megmondtam, hogy évek óta nem voltam nőgyógyásznál, és nem cseszett le. Végül is mindenkinek saját felelőssége.
2014. okt. 28. 19:08
 17/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm,és akkor megnyugtatom hogy nem fogják le cseszerinteni emiatt.

Annyi lenne még kérdésem hogy aki Dr. Deli Balogh Ildikóhoz jár az röviden le tudná írni a vizsgálat hogy zajlik,van előtte beszélgetés,van e külön vizsgáló rész,elmondja hogy mennyire csúszon le pl az ágyon a beteg?

Ti le szoktátok a zoknit venni?

2014. okt. 29. 19:43
 18/28 anonim ***** válasza:
Cipő, zokni fennmaradhat, legalábbis ahányszor én voltam, sose szólt érte az Ildikó. Az ágy a rendelő egy külön kis elfüggönyözött részében volt. Beszélgetéssel kezdődik, majd utána mondja: "akkor megnézem". Beküld az ágyhoz, vetkőzz le, és 1 perc múlva jön. A csússzon előrébb, sóhajtson (kétkezes vizsgálathoz) stb. ő azt mondja. Nézd meg a képeket a ladysdoctor.com oldalon róla és a rendelőről. Sok sikert.
2014. okt. 30. 18:51
 19/28 anonim ***** válasza:

Oké,megnézem még annyi kérdésem lenne hogy mivel még maszek orvosnál nem voltam amikor bemegyek hozzá,akkor oda kell adni a tb-t vagy hogyan megy ez?Voltam már maszek orvosnál de bőr kinövés eltávolítása miatt és ott nem kellett tb kártyát adni,leszedte a kinövést,én megkérdeztem mennyit fizetek és ennyi volt.Tehát nála hogyan megy ez?

Köszi a válaszokat,remélem a kérdezőnek is azért hasznos lesz.

2014. okt. 30. 19:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem beírta az adatokhoz a gépbe ...
2014. okt. 30. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!