Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért érzem úgy, hogy mindenki...

Miért érzem úgy, hogy mindenki engem figyel, amikor menstruálok?

Figyelt kérdés

Ez az egyetlen "nemnormális" dolog az életemben. Amúgy minden rendben van velem, normális gyerekkorom volt, jó családom van, soha nem bántottak, kicsinek sem, egyetemre járok, vannak barátnőim, perpill nincs senkim, de barátom is volt már. Szóval nem kérek ilyen mélylélektani elemzéseket, hogy ez valami trauma eredménye :-D

Nem, menstruációval kapcsolatos balesetem, cikis átázásom se volt még.

De mégis ha megvan az az érzésem, hogy mindenki engem figyel. Nem az átázástól félek, arra nagyon ügyelek. Mindegy, hogy tampon vagy betét van bent (általában betétezek).

Tudom, hogy normális esetben senkinek nem szabad meglátnia, hogy mi van a bugyimban (legalábbis nem az utcán :-D ), de úgy érzem, hogy mindenki engem bámul ilyenkor.

Ma is jövök haza és úgy éreztem mintha nézne két srác a metrón. Persze valószínű nem néztek, vagy legalábbis semmiképp sem ezért néztek. De a hónap összes többi napján ki sem szúrtam volna őket. Ilyenkor mindig úgy érzem, hogy bámulnak, a metrón, a villamoson, az utcán, az egyetemen, mindenhol. Pedig nyilván nem.

Anya szerint "hülye vagy kislányom" és "ugyan már, honnan tudnák, miért néznének?". Tudom, hogy igaza van, de mégis így érzek. Ami durvább, hogy a 16 éves húgom is elvan ezzel a menses dologgal, egyáltalán nem érez így, mint én. Csak velem van a baj. :-/ :-D

20/L

2014. okt. 16. 20:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hogy? :-D
2014. okt. 29. 14:46
 12/17 dickharta ***** válasza:

ismerem azt az 'illatot',és elég a szemedbe néznem...

:)

2014. nov. 6. 12:35
 13/17 A kérdező kommentje:

A szememből? :-O Hogyan? :-D

(Amúgy meg tisztálkodok lent is :-D )

2014. nov. 6. 13:54
 14/17 dickharta ***** válasza:
most például érzem,hogy épp a napokban múlt el neked! :)
2014. nov. 11. 16:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon nem. Péntek-szombat magasságára várom XD
2014. nov. 11. 22:10
 16/17 dickharta ***** válasza:
érzek valamit onnan felőled! :P
2014. nov. 16. 09:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Erre izgulsz? :-D
2014. nov. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!