Ha lány létemre olyan helyeken szőrösödöm, ahol nem kellene, akkor milyen orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy valamilyen hormonális zavar lehet a hátterében. Más tünetem (hízás, menstruációs zavar, stb.) nem igazán van. Csak nem tudom, hogy milyen vizsgálatok szükségesek, illetve most hová kell fordulnom...2010. jan. 23. 22:50
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy a hasamon, a derekmon és a fenekemen is szőrösödöm, sajnos. Szóval irány a nőgyógyász.
2010. jan. 24. 10:40
12/14 anonim válasza:
Nekem is ugyanígy van.(márminthogy a hasam, combom, fenekem szőrös) Elmentem nődokihoz, kiderült h PCO-m van. De a PCO mellékhatásai között szerepel az elhízás, menstruációs zavar is. Ha ez neked nincs, nem biztos, hogy hormonzavaros vagy. De egy hormonvizsgálat mindenképp szükséges! Kérj a nőgyógyásztól beutalót!
13/14 anonim válasza:
ha menstruációs zavarod nincsen, mindig pontosan jön meg, akkor eléggé valószínűtlen h hormonproblémáid legyenek.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem napra pontos, de olyan 25-30 nap között mozog mindig.
2010. jan. 24. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!