Ha lány létemre olyan helyeken szőrösödöm, ahol nem kellene, akkor milyen orvoshoz forduljak?
Nem, a Diane35 egy nagy hormontartalmú gyógyszer amit pattanásos, erősen szőrös bőrre szoktak felírni, mellesleg van fogamzásgátló hatása, de max. fél évig lehet szedni a nagy hormon miatt.
Én szedtem, bár nem tapasztaltam változást.
Ilyen problémával én nőgyógyászhoz mentem, és valóban Diane35-öt írt fel, azóta már mást szedek.
Vizsgálatkor elküld egy vérvételre, ahol a hormonszintedet ellenőrzik, hogy tényleg hormonális problémád van-e.
de vigyázz nehogy hülyét csinálj magadból. az egyik válaszoló már leírta h a nők is szőrösek, max kevésbé látszik nekik, mint a pasiknak. de pelyhek mindnehol vannak a nőn is. aki pedig barnább bőrű, annak semmilyen betegsége nincsen, de a szőre mégis erősebb olyan helyeken ahol másoknak nem.
gond akkor van, ha pl a mellbimbód is erősen szőrösödik, vagy a lábfejeden, bokád alatt is fekete szőrök jelennek meg, esetleg a feneked is szőrös, de ittsem a pihékre gondolok. vagy ilyenmég a mellkas szőrzet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!