Mitől nyilalhat a hüvelyembe?
Figyelt kérdés
Van, hogy fekszem, vagy csak simán állok, és olyan erősen belenyilal, hogy majd összeesem. Nem vagyok terhes. Fogamzásgátlót szedek.2014. okt. 13. 21:50
1/2 Kim Bo Mao válasza:
Lehet betegség a háttérben, de tegyük fel, hogy nem. Akkor lehet haspuffadástól, vagy ami valószínűbb, hogy "görcsbe rándul" odalent valami izom. Ami több okból is lehet... Attól is lehet, ha pl.: több ideig izgalmi állapotban vagy de nem lesz orgazmusod. Mondjuk napokig vagy tovább. Akkor lehet például ilyen belenyilalós fájdalom.
De attól is lehet ha sokszor van szorulásod, vagy nem megfelelő "alsótesti edzést" folytatsz.
(Bocsi a kifejezésekért, épp nem tudtam másképp kifejezni magam.)
2/2 anonim válasza:
Nekem akkor szokott csak, mikor megvan
(Vagy előtte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!