Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy hónapban kétszer jöjjön meg?

Figyelt kérdés

A 4 napos ünnepnapon mennénk el egy wellness hosszú hétvégére.

Nekem mostanában össze-vissza jön meg, múlt hónapban 7-én jött meg. Most, októberben, tegnap, azaz 12-én jött meg. Júliusban 1-én, majd július 23-án ismét, szóval egy hónapban kétszer is, de szeptemberben nem jött meg semmikor sem.

Most nagyon félek, hogy 23-án vagy ekörül mikor "nyaralni" vagyunk ismét meg jön.Mit tudnék tenni ez ellen, vagy honnan tudhatnám. Már pár napja puffadt a gyomrom, nehezen kapok levegőt, nagyon fájt a mellem és hányingerem is volt, meg idegesebb voltam, szóval tudtam hogy valamikor meg fog jönni, de nem gondoltam volna hogy ennyire össze-visszaság lesz belőle.

2014. okt. 13. 10:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Tankönyvi ciklusnál is van, hogy egy hónapban kétszer van meg.

Normál ciklusnál (ami rendszeres és 24-35 napos is lehet) is lehet egy hónapban kétszer.

Nálad inkább az a gond, hogy össze-vissza hosszúságúak a ciklusaid. Ez még akár normális is lehet (csak nemrég óta van meg, és kell egy kis idő míg beáll). Ha viszont rendszeresen 22 napnál rövidebbek vagy 48-nál hosszabbak, akkor orvoshoz kell menni, mert az hormonális problémát jelent.

Ha tegnap jött meg és most vagy rosszul, az azért van, mert tegnap jött meg, nem azért, mert 10 nap múlva meg fog jönni. Ettől függetlenül előfordulhat, de akkor, mint már írtam, irány az orvos!

2014. okt. 13. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!