Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jött meg a menstruációm...

Miért jött meg a menstruációm ebben a hónapban kétszer? (elején és végén 20 nap különbséggel)

Figyelt kérdés
Egyébként mindig hónap elején vagy végén jön meg, de ez mitől lehet?

2014. júl. 31. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha valakinek rövidebbek a ciklusai, akkor simán előfordul, hogy 1 hónapban kétszer jön meg. Nekem is ebben a hónapban kétszer jött meg, mivel a ciklusaim nem napra pontosak, nem is voltak soha azok és általában rövidebbek és a mostani 23 napos volt, így nekem is ebben a hónapban kétszer jött meg, ma vagyok éppen az utolsó napon.

Amúgy mióta menstruálsz? Mert ha még nem régóta, akkor teljesen normális, vagy ha nagyon fiatal vagy, ilyenkor még nem feltétlenül áll be egyből.

De talán még ha már évek óta menstruálnál, akkor is a 20 nap még lehet határeset, tehát még az is belefér a normálisba.

Rövidebb volt ez a ciklusod a szokásosnál.

Ha ennél is rövidebb lesz, akkor érdemes felkeresnek egy orvost, de ez még szerintem belefér a normálisba is.

2014. júl. 31. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer-egyszer előfordulhat, nem kell aggódnod, de ha többször is előfordul akkor keress fel egy endokrinológus nőgyógyászt.
2014. júl. 31. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem megvolt egyszer másodikától, megvan most is harmincadikától.
2014. júl. 31. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:))

egyébként 1 válaszoló kérdésére: lassan 3 eve:))

2014. júl. 31. 18:21
 5/5 anonim válasza:
Hát ha például fogyózol, és akkor éhezteted magad...van olyan ismerősöm, akinek ilyen volt
2014. aug. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!