Abbahagyjam a fogamzásgátlót?
Eredetileg a tesztoszteron szintem csökkentésére írta fel nekem a nőgyógyászom,majd endokrinológus is kivzsgált.Nincs PCOS-em.Fokozott szőrösödéssel küzdöttem/küzdök,meg problémásabb a bőröm(zsíros bőr,haj stb) ezek miatt írták fel,és persze fogamzásgátlás végett is.2 éve kezdtem el szedni,először Dienille-t,3 hónapig bírtam,folyamatos fertőzés,genitalis herpesz,hangulatingadozás stb.abba hagytam 3 hónapra,közben voltak más gondok is.Majd Jangee-t írattam fel,közben vissza mentem az enodkrinológushoz is persze.Jangee-t több mint 1 évig szedtem.Összeségében a szőrösödést minimális mértékben csökkentette,a bőröm lett szebb tőle ez tény,viszont a libidóm a béka feneke alatt,rossz kedv,hangulatingadozás,újabb fertőzések,és havi szinten gombás fertőzés.Nőgyógyászom azt mondta,váltsunk erősebbre(utólag nem is értem miért mondtam rá áment)újra Dienille-t írt fel,2 hónapig bírtam,rosszul voltam tőle,fejfájás,hányinger,fertőzés újra és újra,libidóm még jobban lecsökkent.Szőreim ugyanolyan szinten vannak,szóval minimális mértékben csökkentette.Vissza kellett mennem hozzá,mondtam neki bármit csak ezt ne.Jelenleg Symicia-t szedek.3.szemnél járok,most még semmit nem tapasztalok.Azt mondta,hogyha emelett is előjön a gomba (közben a gombám kezelve van többféle gyógyszerrel is) akkor abba kell hagyni a fogamzásgátló szedését.
Összeségében a szőrösödés végett kaptam,de ezt minimálisan csökkentette csak :( A többi mellékhatása viszont nagyon rossz.Attól félek,hogyha abbahagyom,utána még szőrösebb,pattanásosabb leszek mint előtte voltam.Van okom aggódni?Mostmár szedjem be a 3 havi adagot,vagy csak az első levelet?
Tanácstalan vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!