FlucoHEXAL és Pimafucin hüvelygombára?
Kedves kérdező. Első körben hüvelygombának tűnik, de kenetet mindenképpen ki kellett volna tenyészteni. A flucohexal tabletta erős gombaölő, ugyanakkor a hüvelyfal szerkezete miatt nem kizárható az újrafertőződés, ezért szoktak mellette kúpot is használni. Hogy minek kell kihagyni közte időt, azt nem értem. Alapvetően nem rossz a terápia, de szerintem a hozzáállás alapvetően hagy maga után kivánni valókat. A gynoxin tabletta a normál hüvelyflórát állítja vissza, a flucohexal alatt folyamatosan használnám.
Egy gyógyszerész...
Köszönöm szépen az értelmes választ és tanácsot!
Én is úgy gondolom, hogy a hozzáállással van alapvetően baj, meg a stílussal. Sajnos a legtöbb nőgyógyász (tisztelet a kivételnek) néhány évtized munka után belefárad/beleun ebbe a szakmába, kiégnek és csak a pénz miatt rendelnek még. Megszokásból írják fel a gyógyszereket, tenyésztést még véletlenül sem csinálnak és nem különösebben érdekli őket, hogy segít-e a terápia. Sőt ha nem, annál jobb, legalább újra elkérheti a vizsgálat díját ha visszajön a kedves beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!