Van más is, akinek a 3 db-os Canesten nem használt a hüvelygombára?
Krém sem...
Betadine kúpot vettem, de semmi. Egyre rosszabb, már megőrülök a viszketéstől, meg fájdalomtól.
Ma írtak ki nekem Pimafucint + Pimafucortot. Mennyi az esélye, hogy ez segít? És meddig húzódik el egy ilyen betegség?
(Nagyon rég volt már ilyenem, de ennyire durván és hosszan még soha...)
Tapasztalatok?
nekem sem használt, csak még betegebb lettem tőle.
dokim 2 doboz gyno-pevarylt írt fel, majd a héten megyek kontrollra. de még most is úgy érzem valami nincs rendben..
Köszönöm a válaszokat!
Szerdára fogy el a Pimafucin (ügyeletes írta fel), csütörtökön tudok menni az orvosomhoz. Addig elválik, kell-e másik...
Mert sem a canesten sem a betadine nem alkalmas arra, hogy kigyógyítson a hüvelygombából! Sajnálom, hogy a saját károdon tapasztaltad meg, mert ez nem csak testileg, lelkileg is megviseli az embert és azt gondolja ilyenkor, hogy nincs megoldás. Hogy ne lenne!
A Pimafucin + Pimafucort hatásos, csak pimafucinból 2 dobozzal kérj, mert 3 db (1 doboz) nem fog meggyógyítani. írathatnál még a dokival gynoflort, abból is legalább 1 dobozzal (6 db) használj megszakítás nélkül, de ha úgy érzed, nem elég, írathatsz még egy dobozzal.
Ezek mellett használhatsz frezyderm ph4-es intim lemosót, mert az segít helyreállítani a hüvelyflórádat. Én évek óta azt használom, ugyanilyen gombás megbetegedéseim voltak, de szerencsére azok elmúltak már.
Cirka 2 hét alatt meg fogsz gyógyulni. :)
Utolsó, köszi neked is!
Akkor csütörtökön íratok még 1 dobozzal.
Csak 1 nap ki fog maradni... vagy Pimafucint lehet recept nélkül is venni?
(Nem akarom elkiabálni, de mintha kezdene használni.)
Nem akartam volna kísérletezgetni, csak a körzeti nőgyógyászhoz hiába akartam bejutni, nem lehetett (túljelentkezés miatt), a sajátomhoz meg csak időpontra lehet, azt sikerült csak csütörtökre kapnom.
Köszi még1x a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!