Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? Normális?

Ez mitől lehet? Normális?

Figyelt kérdés
Vettem egy Solitient Intim mosakodó gélt most először használtam és fehér folyásom volt tőle.
2014. okt. 9. 07:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Mitol lehet, hat a geltol.

Normalis? Igen, a tested igy reagal a szemet toxikus szarok ellen.

Kerestem guglin de nem talaltam, hogy mi van a dobozra irva, ugyh hazi feladat, hogy a szavak amiket szinte ki se tudsz olvasni az osszetevok listajan, guglizz ra es olvasd el, hogy mi micsoda es megremulsz, mert valszeg tele van mindenfele irritalo szemettel.

Sima szappan nem jo?

Ha nem szereted a szappanokat, akkor hasznalj szodabikarbonat. A vizes kezed rakd bele a sz.bonaba es ami a kezedre ragad azzal kezdd el dorzsolni a puncidat. Nemcsak hogy tiszta lesz de mindenfele boron levo bacikat is leszed amik a kellemetlen szagot adjak! Es teljesen termeszetes es nem irrital! (es olcso...)

2014. okt. 9. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Cserélj mosakodót.
2014. okt. 9. 14:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 12. 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!