Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » . Nem tudom . Mit tegyek? De...

. Nem tudom . Mit tegyek? De rossz előérzetem van.

Figyelt kérdés
. Az idén nyáron voltam táborban és azótától valami megváltozott, mielőtt beteg kéne legyek vannak hosszabb-rövidebb vérzések pár nappal vagy akár egy héttel azelőtt is. és a betegség eltart minimum gey hétig vagy esetleg kettőig is.

2014. okt. 8. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Orvoshoz kellett volna még nyáron menni...de most sem ártana...
2014. okt. 8. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:

A normális menstruációt érted "betegség" alatt?

Vagy nálad korábban is kóros volt? Akkor mindenképpen orvoshoz kellene menned, sőt, már régen kellett volna.

2014. okt. 8. 19:21
 3/9 A kérdező kommentje:
igen a normálist...nem tudom őszintén félek ettől az egésztől...és gőzöm sincs,hogy mitől lett ilyen...
2014. okt. 8. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem szinte az egész ciklust végig vérezgeted?

Minnél hamarabb menj el nőgyógyászhoz, nem kell félni tőle. Nemtudom mennyi idős vagy, de szerintem beszélj anyuddal is.

2014. okt. 8. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát a táborban sokmindent el lehet kapni -
2014. okt. 8. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Még iskolába jársz?

Helyedben felkeresnék ifjúsági nőgyógyászt

2014. okt. 8. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha mész, akkor mindenképpen női orvost keress, mert elötte azért nem annyira ciki terpeszteni.
2014. okt. 9. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát...Nekem mióta először megjött mindig 8-9 napos nagyon vérzős ciklusaim voltak (éjszakai betétet cseréltem iszonyat gyakran) Utána egy másfél évre rá 6-7 napos normál-picit sok véres volt. egy 10 hónapra rá,most összevissza jön meg,nem akkor amikor kéne,a 7-8 nap alatt egyik nap vérzek másik nap nem,olyan kevés van,hogy sokszor tisztasági betét is elég...

Fiatal korban ez normális,de azért elmehetsz orvoshoz,hogy megnyugtasson.

2014. okt. 11. 10:01
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...beszéltem anyukámmal is, szerinte hormonzavar csupán..16 éves vagyok...
2014. okt. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!