Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez az első menstruáció normális?

Ez az első menstruáció normális?

Figyelt kérdés

Láttam egy barna foltot a bugyimon egyik este,majd másnap még több jött,nagyon büdös volt.Azután fokozatosan átment vörösbe,de még az is büdös volt,ráadásul naponta 3 betétet átáztatott.

Normális ez?Főleg a szagával van bajom,anyukám azt mondta,ez természetes.Szerintetek normális?Ja és a hasam és a derekam is fájt.Ez baj?Légyszi segítsetek,félek,valami bajom lehet.

2014. okt. 6. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A menstruáció nem illatos, van egy bomló vér szaga. A napi 3 betét az semmi.

Nem baj, ha fáj a hasad és a derekad.

2014. okt. 6. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, semmi baj, én gyakran menstruálok így, annyi különbséggel, hogy nekem derekam nem fáj, csak hasam, fejem és menzesz első napján erősen szédülök.

De a barna foltok nálam is stimmelnek, és fokozatosan változnak vörösbe és 1-2 nap ez a változás, onnantól rendes vér jön. Nem tudom mi ez a barna volt, de ne aggódj, mert normális; kivizsgáltak már (más miatt) és makk egészséges vagyok. Szóval ne félj! :)

És gratulálok az elsőhöz, üdv a nagylányok között :)

2014. okt. 6. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja a sok betét se gond - én első évben szinte havonta átáztam, rémes volt, sokszor a suliban, a tanárnak meg hívnia kellett a szüleimet, hogy hozzanak váltóruhát :(

Szóval, ne félj, ez mind normális! :)

2014. okt. 6. 19:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Örülök,hogy minden oké.A szag még mindig zavar,de gyakrabban cserélek betétet ezután.
2014. okt. 6. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg az illatosított betétet. Enyémnek is van am büdös szaga (meg mindenkiének) de szimplán leszrom :)
2014. okt. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!