Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez menstruáció alatt?

Normális ez menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok most menstrualok másodszor es az előzőnél nem volt ilyen. Aludt ver ilyen nagy csomokba es nagyon sok :(

2014. okt. 1. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tűnik normálisnak, menj mielőbb orvoshoz.
2014. okt. 1. 11:04
 2/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Mit jelent pontosan a nagyon sok? Napi hány betétet/tampont?
2014. okt. 1. 11:09
 3/12 anonim válasza:
Szerintem beleférhet a normálisba, de mégis: mennyi az a nagyon sok?
2014. okt. 1. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Mekkora csomók? Lehet csak simán ijesztő, és nagynak hiszed, miközben normális.
2014. okt. 1. 11:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy csomag normál betet elmegy egy nap. Anyunak is feltunt,de azt mondtam neki, hogy el osztogattam a baratnoimnek, mert nekik nem volt. Nem merek neki szólni... Lehet valami nagy bajom van nem akarom ezzel terheli meg megijeszteni.
2014. okt. 1. 11:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg normális. De tényleg nagynak, ijesztőnek hatnak néha.
2014. okt. 1. 11:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Visszavonom, nem normális egy csomag betét! (Bár ez attól is függ, milyen betétet használsz…) Lehet, hogy eléggé vastag a méhnyálkahártyád. A sok vér meg lehet magasabb vérnyomástól is, amit az idegességed okoz. Végül is ez még csak a második vérzésed…Ha a harmadik is ilyen, akkor érdemes elmenned anyukáddal a nőgyógyászához.
2014. okt. 1. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy csomag betét?Jól tippeltem, hogy valami nincs rendben.Ez még felnőtt nőnél is sok.Ilyenkor lehetőleg azonnal fel kell keresni egy orvost.Lányka nőgyógyászat is van.Nem kell félni, tablettákkal rendbe hozható, nem szabad hagyni, hogy rendszeressé váljon ez és lehet veszélyes is.Szólj anyukádnak mindenképp!Nem kell félni.
2014. okt. 1. 11:34
 9/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Napi 1 csomag betét nem számít extra mennyiségűnek. Abban az esetben számít a vérzés abnormálisnak, ha óránként kell átázás miatt éjszakai betétet cserélni. Első menstruációkkor előfordulhat erős vérzés, ha ez nem tart 1 napnál hosszabb ideig, akkor nem kell aggódni. Persze egy nőgyógyászati vizsgálat sosem árt.
2014. okt. 1. 11:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Azt hiszem tényleg muszáj anyunak szolni.
2014. okt. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!