Mejik fogamzasgzas gatlo a legjobb? Ugy ertem mejk teszi a legjobban helyre a hormonaimat mert elegge fel borult.
Kérlek vigyázz a fogamzásgátló tablettákkal. Főnököm lányának annó 15 éve szintén hormonális problémák miatt javasolta a nőgyógyász, hogy szedjen fogamzásgátlót. Úgy megkavarta a szervezetét, hogy élete végéig Syncumar-t kell szednie. Most 32 éves, házas, gyereket szeretne, és már a fogantatás is problémás, arról nem is beszélve, hogy HA teherbe esik, bele is halhat, ha kap egy trombózist.
Úgy tudom egyébként, hogy a fogamzásgátlótól 35-40 éves korra akár daganatos elváltozás, mióma is kialakulhat. Egy közvetett ismerősömnek pl. májrákja lett, az onkológus doki szerint egyértelműen a fogamzásgátlótól.
Kedves utolsó! Remélem, hogy amit írtál, nem minden esetben következik be, mivel én is fogamzásgátlót szedek. 18 éves vagyok és valószínűleg PCOS-em van. Még mielőtt erre rájöttem volna a menses kimaradása miatt a nőgyógyászom fogamzásgátlót javasolt. Mikor abba hagytam a szedését, akkor pár hónap múlva, már nem csak a menses kimaradások, hanem hajhullás is jelentkezett.
Elmentem endokrinológushoz, elküldött két féle vizsgálatra. Az első 120 perces cukor terhelés. Nagyon rosszul lettem közben. Majdnem elájultam.
Egyébként az endokrinológus azt mondta, ha a nőgyógyász rendesen megvizsgált, s az alapján írta a fel a gyógyszert, akkor addig szedjem, míg nem lesz eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!