Megnől még valaha a mellem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Végső elkeseredésemben fordultam ehhez az oldalhoz. Már csak hónapok kérdése és 14 éves leszek. És a mellem pedig egyáltalán nem nől. Teljesen lapos vagyok. Pedig a súlyom ideális, sőt. Minden serdülésre utaló nel megjelent, csak a mellem nem nől.. Meg fog még nőni? Mikor?
13/L
2014. okt. 3. 20:21
1/4 anonim válasza:
Édes kincsem...én annyira örülök hogy neked ez a legnagyobb elkeseredettséged hogy nem nő a melled.! o.O
Na de hogy a kérdésedre is válaszoljak; ez függ a genetikától is,és még egyáltalán nincs kizárva hogy nőni fog! 14 évesen még nem vagy teljesen érett!!
2/4 anonim válasza:
Szia igaz én csak 12 éves vagyok de van mellem
Figyu meg fog nöni van ideje még csak késöbb ér meg a melled(lehet ez kicsit értelmetles sorryO_o
3/4 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam aki még nyolcadikban is lapos volt, most meg van neki melle rendesen. Nem azt mondom hogy óriási de olyan pont jó. Szerintem ne aggódj.
4/4 anonim válasza:
Ne izgulj, még rengeteg időd van, nem hogy nem vagy TELJESEN érett, hanem éretlen vagy, majd 18 éves korod körül leszel érett és még 20 éves korig nőhet a mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!