Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » P4-es lett a nőgyógyászati...

P4-es lett a nőgyógyászati eredményem.2 hét múlva már műteni is akarnak. Miről szól ez a műtét? És nem kéne mégegyszer megismételni a rákszűrést a pontosság miatt? Még nincs gyerekem.

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos így látja jónak hallgass rá, és ne kételkedj a tudásában. Azért én tőle kérdezném meg még a műtét előtt, mik a kilátásaid, vagy miért kell ezt a műtétet elvégezni, elvégre a te problémádról van szó. Világosítson már fel, kezedbe nyomnak egy leletet és azt sem tudod mit takar.
2010. jan. 22. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem pont egy hete volt ilyen műtétem, nekem sorozatosan p3-mas eredményem volt+ HPV. A doki próbálta elkerülni a műtétet, de nem lehetett, mert állandóan rossz volt a citológiám. Én azt ajánlom, hogy mindenképpen műtesd meg magad, nem érdemes várni! így gyógyulsz meg! A műtétből én semmit nem éreztem, nagyon rövid volt, altattak. Reggel bementem, este hazajöttem. Ugyanúgy teszek-veszek, mint előtte, csak nem szabad emelgetni egy ideig, meg no házasélet! De egy semmi az egész! Én már bánom, hogy nem szántam rá magam hamarabb!

Inkább most egy kis műtét, amivel megelőzhető a későbbi baj, mint később egy nagy! Ja és én sem szültem még, de a doki azt mondta, h ez a műtét kell ahhoz, hogy szülhessek! Semmilyen káros befolyással nem lesz a későbbi terhességemre, se a szülésre!

Van olyan ismerősöm, aki ilyen műtét után 2 szép babát szült természetes úton, komplikációk nélkül!

Úgyhogy ne félj, vágj bele! Hidd el, jobb lesz így!

Jobbulást Neked!

2010. jan. 22. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!