Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS! Vérvételből kiderül majd?

PCOS! Vérvételből kiderül majd?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam úgy volt, hogy elmentem vérvételre (többször kell) és ott felállítottak egy olyan diagnózist, hogy PCO-gyanús vagyok. Ezt persze még ki kell egészíteni ultrahanggal is (petefészek) hogy biztos legyen a diagnózis!

2010. jan. 21. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem derült ki, teljesen jók lettek a hormoneredményeim. Csak az inzulin vizsgálat derített fényt a bajra.
2010. jan. 21. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg nyáron derült ki egy uh.-val.Nem is csináltak vérvételt,csak most 2 hete,hormon vizsgálatot,de az orvos nem mondta,hogy vissza kéne mennem még egy vérvételre :S
2010. jan. 21. 23:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Én ma voltam UH-n,a doki azt mondta nem tud semmit mondani mert nem látja a petefészkeimet!?!?mondom mi van???

na mindegy,azt mondta menjek vissza ahhoz a dokihoz aki küldött UH-ra és kérjek hormonvizsgálatot.Hát mondom oké..

viszont érdekelne a véleményeteket,hogy most itthon voltam orvosnál(Vácon),viszont másfél hét múlva vissza kell mennem Pécsre az egyetem miatt,és ott leszek sokáig..

akkor érdemesebb lenne ott folytatni a "vizsgálatokat" nem?szóval arra gondoltam hogy majd a vérvételt is az ottani dokitól kérem,mert itt akkor fölösleges,nem?hiába mond valamit a doki,úgyis Pécsre megyek,a kezelést mindenképp ott tudnák csinálni...

2010. jan. 22. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ott nem, ahol még a petefészkedet se találta a doki. Nem mondom, előfordul, hogy elbújik, de akkor addig tekergeti a hüvelyit, ameddig rá nem talál...

Fontos, hogy meg legyen állapítva, fontos a kezelés...

2010. jan. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!