Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az egyik mellem 2 hete kb....

Az egyik mellem 2 hete kb. nagyon viszket oldalt. Mitől lehet, hogy csak az egyik?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Gomba?
2010. jan. 21. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire normális, de időnként nekem is volt ilyen és néha csak az egyik, több napig. Amikor nőtt akkor csinálta ezt.

De hogy érzed olyan belső viszketés vagy inkább a bőröd?

Ha a bőr akkor lehet gomba vagy hasonló de annak kellene legyen valami jele... bár lehet van olyan is, hogy nem látszik semmi.

2 hét hosszú idő, ha nem múlik jólenne orvoshoz fordulni. Nőgyógyász vagy bőrgyógyász. Esetleg először háziorvos hátha tud tanácsot adni melyik dokihoz is menj, vagy melyiknél kezdd.

2010. jan. 21. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem látszik semmi sem rajta.Ha nőtt neked,hogy lehet,hogy csak az egyiknél érezted?
2010. jan. 21. 20:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra elfelejtettem válaszolni:a bőröm,tehát kivülről érzem.Olyan,mintha ki lenne száradva a bőröm.Nem látszik semmi sem egyébként.Ha mosószertől lenne vagy ilyesmi,az lehetséges,hogy így jönne ki?
2010. jan. 21. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom nekem valahogy nem egyszerre nőtt. Meg konkrétan már megvolt nőve csak időnként még nőtt egy picit érted. :D És nekem valahogy nem egyszerre, hanem először csdak az egyik aztán a másik. MIndegy. Én belül éreztem a viszketést.

Lehet kidörzsöli a melltartó, vagy kidörzsölte és az nem múlik el egyhamar főleg ha állandóan ráveszel még valamit. Vagy nem szellőzik a bőr.

Esetleg vegyél canesten kenőcsöt vagy valami hasonlót gombára és kenegesd vele, ha javul akkor nem kell orvos. Úgyis mire időpontot kapsz egy hónap, ha nem több.

Patikában vagy gyógyn9vényboltban vett kamilla vagy körömvirág krém is jó lehet, azzal is kenegetheted.

Nekem néha amúgy a két mellem között viszket rettenetesen, általában napközben kezdi el és estig ki kell bírnom mert csak akkor érzek haza és tudom bekenni testápolóval.

Ha ezek beválnak vagy legalább javul a helyzet pár nap alatt akkor minden rendben lesz már.

Ha kívül viszket kenegesd. És zuhanyozás után mndig töröld szárazra. Én utána be is hintőporoznám ott és ha tehetném csak egy pólóban lennék otthon is.

Ha fázol a derekadra köss egy felsőt, de felül legyél szabadon csak egy laza PAMUT póló legyen rajtad, hogy szellőzzön a bőr.

2010. jan. 21. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a praktikákat!
2010. jan. 22. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbálj ki másik tusfürdőt, lehet hogy szárítja a bőröd, ezért viszket.
2010. jan. 22. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!