Lehet kisbabam ezek utan? SOS! 18/l
3 Honapja p3at es ascus asc-t allapitottak meg.Vagyis bizonytalanul megitelheto koros sejtek.
Kaptam gyulladascsokkentot de nem hasznalt.Most voltam kontrollon es megint p3 viszont a Colposcop-ot nem mondtak el.Holnap megyek vissza delelott de nagyon felek.Lehez egy esetleges konizacio utan babam majd?Mert ugyhallottam hogy konizaciot vegeznek 2 p3as lelet utan.Nagyon szeretnek kisbabat a kesobbiekben.Elsem tudnam kepzelni a jovomet ugy hogy nem lehet... Szerintetek?!
Ha valami nagyobb gond van, azaz méhnyakrák, akkor se ijedj meg. Annyit érdemes tudni erről, hogy a méhnyakban található kóros sejtek csak a kiinduló sejtet támadják. Azaz ha megműtenek, és eltávolítják a méhnyak egy részét, a probléma megszűnik. Ennek nincsenek áttétei, azaz egy későbbi gyermekvállalásra nincs hatása.
Ugyanúgy teherbe fogsz tudni esni, ugyanúgy ki fogod tudni hordani a babát. Mivel csak P3 nagy baj nem lehet. Vannak ismerőseim, akik több babát is szültek a műtétük óta.
Ne aggódj, nem lesz baj. Valamint ez a fajta megbetegedés, ha időben felismerik mint nálad, akkor 100 %-ban gyógyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!