Szerintetek ez lehet ciszta? (bővebben lent)
Tavaly novemberben voltam felfázva, és volt bal vesegyulladásom is, Novemberi mestruációm késett nagyon sokat, a decemberi pedig ki is maradt. Januában amikor megjött iszonyatosan görcsöltem szinte sírtam annyira fájt. Azóta folyamatosan van valami bajom fáj a hasam elkezd szúrni,és kicsit "nagyobb is lett a hasam". Egyik ismerősőm azt mondta hpgy lehet hogy cisztám van. Remélem nem :S Holnap megyek orvoshoz. Csak azért szeretném tudni hogy tényleg van-e rá esély hogy az?És ha igen akkor mitől lehet a felfázás vagy más? Nagyon félek. Előre is köszönöm a válaszokat.
15L
Bocsi,hogy csak most válaszolok!Egyébként nyugodtan tegezz,csak 20 vagyok :) Az a legfurcsább,hogy nekem nem voltak úgy igazából tünetek.csak a menzeszem volt össze-vissza,de arra meg mindig azt mondták,hogy ez normális ilyen fiatalon.Nekem is bal petefészkemben volt.
Azóta voltál ultrahangon?Mit mondanak az orvosok?Szorítok érted!
Akkor jol van :)semmi baj, köszönöm hogy aggódsz :)
hát voltam nőgyógyásznál aki azt mondta hogy van egy gyulladás a bal petefészkemben. kaptam rá gyógyszert és elvileg attól majd elkell múlnia, de ha bármi bajom lesz akkor visszakell mennem. szóval most reménykedek hogy semmi bajom nem lesz. :)
de azt nem tudta megmondani a doki hogy ez mitől lehet:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!