Szerintetek ez lehet ciszta? (bővebben lent)
Tavaly novemberben voltam felfázva, és volt bal vesegyulladásom is, Novemberi mestruációm késett nagyon sokat, a decemberi pedig ki is maradt. Januában amikor megjött iszonyatosan görcsöltem szinte sírtam annyira fájt. Azóta folyamatosan van valami bajom fáj a hasam elkezd szúrni,és kicsit "nagyobb is lett a hasam". Egyik ismerősőm azt mondta hpgy lehet hogy cisztám van. Remélem nem :S Holnap megyek orvoshoz. Csak azért szeretném tudni hogy tényleg van-e rá esély hogy az?És ha igen akkor mitől lehet a felfázás vagy más? Nagyon félek. Előre is köszönöm a válaszokat.
15L

A gyulladás valószínűbb.A ciszta nem sok gondot szokott okozni.Ahogy kialakul,el is múlhat.
Kérdezz a dokinál,csacsogj,hogy mit lát,hogy mi a véleménye,hogy mit javasol. Nem baj,hogy 15 vagy.Kérdezz sokat,és ha nem érted,kérdezz vissza.Fog válaszolni.
Mindent kérdezz meg,ami érdekel.Hisz azért mész oda.
Ne légy kuka kamasz,hanem kíváncsi nő,hisz Rólad van szó.

hát igen nőgyógyászhoz kell mennem, meg majd utlrahangra. de nagyon félek:S
uhh sajnálom, köszönöm. és neked mik voltak így a tünetek, fájt neked is a derekad meg a hasad szurt ?(bocsi ha baj hogy tegeztelek). köszönöm szépen mindenkinek .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!