Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy a párom...

Lehetséges, hogy a párom hordoz valamit, amitől visszafertőzödöm?

Figyelt kérdés
Mióta a jelenlegi párommal vagyok, szinte minden hónapban visszatérő hüvelygombám van. Illetve gondolom, hogy az! Előtte egyszer volt, orvos látta, kezelte elmúlt! Amióta vele vagyok azóta viszont minden hónapban van. Úgy kezdődik, hogy először csak piros a hüvely és kisajkak környéke, majd jön a folyás. Van amikor egyáltalán nincs szaga, csak nagyon híg, vagy máskor sűrű és sárga.Nagyon frusztrál, és semmi kedvem nincs minden hónapban kezelgetni, kúpozni, kenegetni. Mit tegyek?? Orvosnál azóta nem voltam, mindig itthon kezelem. Lehet, hogy a páromnak van valami baja? Bár neki sosincs semmi tünete. De hordozhat ő valamit? És nekem lehet ettől komolyabb bajom??? Gyógyszert szedek, de mostmár azon gondolkodom, hogy óvszerrel fogunk szeretkezni, mert nem bírom már tovább, nagyon kellemetlen....el fog múlni?
2010. jan. 21. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
igaz, a férfiak gyakran úgy hordozók, hogy ők maguk tünetmentesek!
2010. jan. 23. 18:17
 12/12 anonim ***** válasza:
igen az jó az a krém ami a combiban van-
2010. jan. 24. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!