Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Augusztus közepén lefeküdtem a barátommal(nekem ez volt az első) szeretkezésközben lejött az óvszer de nem élvezett belém. Rögtön másnap bevettem egy esemény utáni tablettát és rá egy hétre volt vérzésem is de most már több mit egy hete nem jön meg.lehetek terhes?2014. szept. 28. 10:57
2/4 anonim válasza:
Ha nem élvezett, akkor kevesebb az esélye, mivel bevettél tablettát, úgy pláne.
Szerintem nem kell aggódnod amiatt, hogy késik, mert egy esemény utáni tabletta tele van mindenféle hormonokkal és valószínű, hogy kicsit megzavarta ez a ciklusod.
Ha mindenképp biztos akarsz benne lenni, akkor nem árt egy tesztet... :)
3/4 anonim válasza:
Nem elvezett beled vettel be esemeny utanit meg jott a menzeszed terhes tutira nem vagy!!!!! Az esemeny utani akkora hormobomba hogy rendesen osszezavarja a ciklusod, szoval nyugi! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csináltam tesztet és negatív :)
2014. szept. 30. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!