Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy éjszakás kalandom (tegnap). Az aktus nem jött össze, mert kicsúszott kb . 2 másodpercenként, és nem éreztem rajta előváladékot sem. Viszont egyszer minimálisan ejakulált és azt mondta a srác hogy az belém ment. Szerinte nem lehetek terhes de mi van ha mégis?Köszi az értelmes válaszokat!2014. szept. 11. 15:31
1/17 anonim válasza:
nem nagy az esélye de igen, lehetsz
2/17 anonim válasza:
Kicsit megkésett az érdeklődés.
Igen, ha beléd ejakulált a srác, akkor lehetsz terhes, miért ne lehetnél? Szerinted mitől lesz a gyerek, megkérdezhetem?
Lassan írom, hogy megértsd: G-U-M-I-Ó-V-S-Z-E-R.
3/17 anonim válasza:
lehetsz terhes, jobb lenne ha vennél egy tesztet...
4/17 anonim válasza:
Tesztet 1 nap után? Mégis minek? Hog ykét hét múlva rápisiljen, amikor már késő? Inkább egy esemény utáni tabletta kéne, még mindig jobb, mint az abortusz vagy egy gyerek egy ekkora béna ismeretlen pasitól.
5/17 A kérdező kommentje:
ami még fontos: a srác nem tudta belém tenni, mivel folyamatosan kilöktem magamból, tehát ha belém is hatolt, max 1-2 centire sikerült neki,óvszert pedig használtunk, de lejött róla.
2014. szept. 11. 15:53
6/17 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszokat köszönöm. Egyébként nem lettem nedves az aktus közben, bármit is csinált a srác.
2014. szept. 11. 15:54
7/17 anonim válasza:
Vegyél be esemény utáni tablettát, mert lehetsz terhes és nem kellemes a terhességmegszakítás. Nem mond igazat a fiú, hogy nem lehetsz terhes.
8/17 anonim válasza:
Azta.
Tök mindegy, hányszor csúszott ki, ez csak annyit jelent, hogy béna. Ha beléd ment egy kicsi is, akkor ugyanúgy lehetsz terhes, mintha sok ment volna beléd. A gyerekhez EGY darab spermium kell. Egy kicsi spermában is több millió van.
9/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, még annyit teszek hozzá, hogy a srác azért esett ki belőlem állandóan, mert egy másodperc után lelohadt neki. és lényegében a pénisze hegye ért csak belém, aztán kizuhant.
2014. szept. 12. 09:17
10/17 anonim válasza:
Nem érted, hogy ha beléd ment, akkor tök mindegy? A sperma a pénisz hegyéből jön, szóval ez pont elég, ha jött belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!