Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sok nőt érint még ez a problém...

Kristabell kérdése:

Sok nőt érint még ez a probléma? Hogyan tudnám kezelni?

Figyelt kérdés
Rendszeresen kiújul a hüvelygombám.Amikor nem éltem nemi életet,már akkor is volt 3-szor.A múlt hónapban is volt egyszer és azt hiszem most újra kezdődött.Van még itt olyan nő aki hasonló gondokkal küzd?Azt olvastam a neten,hogy sok nőt érint rendszeresen ugyanez a probléma.
2014. szept. 27. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy cukorbeteg? Használsz flóra-helyreállítót? Mennyire stresszelsz? Használsz illatosított termékeket? Öblítő? Fehérnemű anyaga? Mennyi CH-t fogyasztasz és milyen minőségűt? Beleid rendben?

Sok ok lehet a háttérben.

2014. szept. 27. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:

A helytelen táplálkozás okozta bélflóra elváltozás a fő ok általában. A végbélnyílás és a hüvelybemenet nagyon közel vannak egymáshoz, így aztán mindig visszafertőződik a hüvely a bélben élő patogén gombákkal.

Elképzelhető, hogy egyelőre az emésztéseden még nem érzed, hogy nincs rendben valami, de idő kérdése és ott is észlelni fogod. Pl. rendszeres székrekedés, vagy hasmenés, bőrproblémák, szájszag, hasi fájdalmak, rendszeres puffadás, bélgyulladás, IBS, elhízás stb.

Érdemes életmódot váltani.

2014. szept. 27. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem megfelelő a hüvelyflórád, elégtelen mennyiségű lactobaci él benne. Fogamzásgátlót szedsz? Nagyon sokat tud rajta rontani. Cukrokat tényleg érdemes visszafogni. Használj olyan készítményeket, ami a flórával kompatibilis.
2014. szept. 27. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
A gyomrom mostanában elèg èrzèkeny,mióta kètszer is átestem a rota víruson...köszönöm a tanácsokat,elmegyek egy kivizsgálásra
2014. okt. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!