Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sírógörcsök menstruáció idején?

Sírógörcsök menstruáció idején?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 5 napja jött meg a legelső menstruációm, és semmi bajom nincs,csak az hogy nagyok érzékeny vagyok. Idén mentem elösször gimináziumba is, ahol még nem igazán ismerek sok embert,igy még igazán barátnőm sincs, és sokszor könnybelábad a szemem vagy elkezdtek sirni,ilyeneket is hogy nem lesz barátnöm stb. Ma a buszon kb 5x majdnem elkezdtem sírni, jópárszor órákon is. Hogy tudom ezt kontronálni,megszűntetni? Mert ez nagyon idegesítő,hogy minden hülyeségen sirni tudnék

2014. szept. 3. 20:10
 1/3 anonim válasza:
Nem csak az hiszed, hogy miatta van? Végülis ez nem egy tudatmódosító szer. Én max a fájdalomtól szoktam bőgni, amikor úgy görcsöl, hogy majd' beledöglök. Lehet, hogy csak az új környezet bátortalanít el és még sérülékenyebbnek érzed magad, mert még meg is jött most először. A kettő együtt nehezíti egymást, de túl leszel rajta. Csak azért mert megvan, még ugyanaz az ember vagy mint eddig. Próbáld figyelmen kívül hagyni, végülis te vagy a főnök, ne hagyd, hogy irányítson.
2014. szept. 3. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszi, egyébként a hasam nem szokott fájni.
2014. szept. 4. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha először jött meg lehet annyi hormon szabadult fel, hogy sokkal érzékenyebb vagy. Kb. mint a terhes nők, akik egy babaruhát látva elbőgik magukat. Nézz otthon szerelmes filmeket, bőgd ki jól magad rajtuk és holnap könnyebb lesz. Nekem ez kamaszként sokat segített, mert akkoriban én is kb minden hülyeségen képes voltam elbőgni magam menszesz idején. Kontrollálni akarattal tudod. Illetve sokat segít ha felfelé nézel mikor érzed, hogy kezd könnybe lábadni a szemed illetve mély levegőket veszel. Kitartást! Nemsokára sokkal jobb lesz. :)
2014. szept. 5. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!