Késket ez miatt a vérzés?
Nemrég voltam együtt a barátommal. Rendszeresen gyógyszert szedek, mindet jól szedtem be nem hagytam ki egyet sem és nem volt semmi gondom. Tegnap kellett volna hogy megjöjjön de nem jött meg...Mindig pontosan érkezik. Késhet a menstruációm az miatt hogy megvagyok fázva és hogy hosszabb idő után most voltam újra fiúval? (kb. fél év)
Előre is köszönöm.

nem ez miatt, hanem EMIATT , nehéz nyelv a magyar, de próbálkozzunk...
Amúgy 1 nap nem a világ vége, ha mindent rendben beszedtél akkor nem lehetsz terhes, csak a megfázás viszont nincs rá hatással.

A gyógyszertől elvileg napra pontosan kell megjönnie, viszont nekem volt olyan a 10 éves gyógyszerszedés mellett, hogy egyszer-egyszer kimaradt egy menstruáció. Azonnal rohantam a dokihoz, de megnyugtatott, hogy nem egyedi eset vagyok. Néha csinálnak ilyat a nagyon alacsony hormontartalmú tabletták is.
Azért ha 4-5 napot késik, csinálj egy tesztet, mert kolleganőm 2 gyereket is szült gyógyszer mellett - viszont ez nagyon ritka, ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!