Nagyon gyenge menstrualciom van! Attol felek e miatt nem lehet majd babam! Szerintetek akadalyozza a menstrualciom menyisege a baba megfoganasat!?
22 eves no vagyok volt egy abortuszom 3 eve ez lehet a baj mert ettol felek!!??? Es mar nagyon szeretnenk a parommal kisbabat ez minden vagyam mar tejesen ki keszultem e miatt,hogy nem esek teherbe mar 3 honapja probalkozunkk de semmi
(peteeresem van mindent a legjobb idoben csinalunk de megse)
A menstruáció milyensége nem befolyásol semmit. A teherbeesés meg elég "misztikus". Van, akinek elsőre összejön, van akinek évek múlva sem. Van, akinek a szervezete pont a párja spermáit nem tolerálja, van, aki meg ránézésre is teherbe esik szoptatás mellett is.
Nekem erős a menstruációm, hőgörbém jó, peteérést érzem, nincs méhszájsebem, se semmi méhdeformitásom, és mégis lassan egy éve próbálok teherbe esni. C'est la vie. :)
10:13
Nagyon szepen koszonom avalaszod!!
Neked is nagyon drukkolok a babaert remelem ossze jon.
Rengeteg baj lehet, nem csak a menstruáció. Az, hogy gyenge a menstruációd egyáltalán nem baj, ugyanolyan, mintha erős lenne, ez nem befolyásol semmit. 3 hónap próbálkozás nem sok. Én leginkább azt látom a szavaidból, hogy annyira stresszelsz, hogy az tényleg nehezítheti a teherbeesést.Azt hiszem 1 évig ha nem jön össze, akkor érdemes dokihoz fordulni, persze lehet előbb is, hogy megnézzék minden rendben van-e. Ha tényleg gond van, akkor alternatív gyógymódként ajánlanék neked egy tornát, illetve táplálkozási formát, ez utóbbit én is követem, valóban megváltoztatja a ciklust, termékenységet is gondolom: [link]
Nagyon szepen koszonom a valaszod!!
Meg nyugodtam egy kicsit,elmegyek dokihoz azert.
Megfogadom a tanyacsod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!