Fáj a hasam már egy ideje de csak nyomásra?
Figyelt kérdés
A köldököm alatt úgy 10 centire (néha kicsit jobbra max 3cm) fáj a hasam de csak nyomásra, illetve ha wc-n erőlködöm (abban biztos vagyok hogy nincs aranyerem és vakbélgyulladásom, és nem is vagyok felfázva, nem vagyok terhes). Ha csak állok vagy sétálok nem érzek semmit de ha megnyomom a hasam akkor igen vagy ha hosszú ülés után nyújtózkodom hírtelen. Normálisan jön meg havonta.
El kellene vele mennem orvoshoz, de nem tudom melyiknhez. Nem tudom eldönteni, hogy ez nőgyógyászati probléma vagy inkább belgyógyászati. Illetve ha valaki tud rá bármi gyógymódot akkor leírhatná.
L19
2014. szept. 22. 10:40
1/1 anonim válasza:
Szia! Bizonyos hasüregi képletek gyulladásakor a hasüreg legmélyebb hashártya borítékok által létrehozott ,, üregekben" a gyulladásos izzadmány. Ilyen képletek, ha érdekel az excavatio vesicouterina, excavatio rectouterina ( ismetrebb nevén Douglas üreg). Mindenképpen érdemes első körben a háziorvost felkeresni, aki belátása szerint tovább utal UH vizsgálatra, amely segítségével meg lehet állapítani, hogy van e kóros folyadék gyülem a hasüregben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!