Mi lehet a bajom? Nem jön meg egy ideje. (többi lent)
Hát elviekben van olyan, hogy késik a menzesz, van hogy kimarad egy hónap. Ennek a hátterében állhat fertőzés, hormonális probléma, vagy csak szimplán bármi ami természetes. Hány éves vagy attól is függ.
Bár én a helyedben csinálnék egy tesztet, bár semmi esély terhességre szerintem. És ha szept. 13. körül se jön meg akkor felkeresnék egy nőgyógyászt.
Lehet egy kis hormonális gond, ezért mondtam hogy várd meg a jövő hónapot ha akkor megjön rendesen nincs semmi baj, hiszen attól a stressztől, időjárás, meleg, nyaralás akármi..nagyon sok mindentől késhet, sőt van olyan akinek az első szex is felborítja a ciklusát. Ha viszont szeptemberben sem jön meg akkor keress fel egy nőgyógyászt.
Egyébként a terhességet 99%-ban én is kizárnám, de azért a teszt 100%-ban. Bár tuti negatív lesz, de jobb megbizonyosodni róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!