Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Nem jön meg...

Mi lehet a bajom? Nem jön meg egy ideje. (többi lent)

Figyelt kérdés
Augusztus 13-án kellett volna megjönni, eléggé rástresszeltem mondjuk, de azóta sem jött meg. Közben pedig elveszítettem a szüzességem, de már akkor is késett és védekeztünk rendesen, nem szakadt ki meg el sem ment bennem, szóval nem tudom mi lehet a baj. Szerintetek?

2014. aug. 31. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát elviekben van olyan, hogy késik a menzesz, van hogy kimarad egy hónap. Ennek a hátterében állhat fertőzés, hormonális probléma, vagy csak szimplán bármi ami természetes. Hány éves vagy attól is függ.

Bár én a helyedben csinálnék egy tesztet, bár semmi esély terhességre szerintem. És ha szept. 13. körül se jön meg akkor felkeresnék egy nőgyógyászt.

2014. aug. 31. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
18 vagyok, de szerintem kizárt h terhes legyek mivel már előtte is késett több mint egy hetet
2014. aug. 31. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet egy kis hormonális gond, ezért mondtam hogy várd meg a jövő hónapot ha akkor megjön rendesen nincs semmi baj, hiszen attól a stressztől, időjárás, meleg, nyaralás akármi..nagyon sok mindentől késhet, sőt van olyan akinek az első szex is felborítja a ciklusát. Ha viszont szeptemberben sem jön meg akkor keress fel egy nőgyógyászt.

Egyébként a terhességet 99%-ban én is kizárnám, de azért a teszt 100%-ban. Bár tuti negatív lesz, de jobb megbizonyosodni róla! :)

2014. aug. 31. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2014. aug. 31. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is bezavart a mensibe az első szex, nyugi. :D
2014. aug. 31. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!