Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér folyás ^^?

Fehér folyás ^^?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Megint én vagyok :D Most lenne a kérdésem, (már 2 éve fehér folyásom van)és az baj ha érzem hogy folyásom van? Ez normális, vagy csak én érzem? Néha alig érzem, néha úgy érzem mintha bepisiltem volna.. És ilyenkor mit kell csinálni, mert olyankor cserélek bugyit.
2014. szept. 21. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A tisztasági betétet erre találták ki.
2014. szept. 21. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
1.-nek igaza van.
2014. szept. 21. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Tisztasági betét, nőgyógyász.
2014. szept. 21. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:

PL nemi izgalom hatására lehet nagyon sok, az is teljesen normális.

S ahogy az első írta, a tisztasági betét erre van kitalálva. Van némi nedvszívóképessége és tisztán tartja a fehérneműt.

2014. szept. 21. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
A folyás nem normális dolog és nem az a megoldás hogy veszünk betétet ami felfogja. Menj el dokihoz és ad rá valami krémet vagy hüvelykapszulát ha nincs más bajod egy probiotikus kapszulát azért használhatsz egy hétig és meg is szabadultál a folyástól. Nem kell ezzel együtt élned.
2014. szept. 21. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az utolsóra. Az áttetsző vagy fehéres árnyalatú szagtalan folyás kis mennyiségben normális. Az gondoskodik a hüvely enyhén savas közegének fenttartásáról és véd a baktériumoktól.

Probléma akkor van, ha kellemetlen szagú, sárgás színű, darabos állagú vagy viszketéssel jár.

2014. szept. 21. 19:21
 7/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszi.
2014. szept. 21. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért kellene nőgyógyászhoz menni ezzel???

ez a normális fehérfolyás.

2014. szept. 22. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!