Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás? Mitől lehet?

Barna folyás? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

már 4-5 napja barna folyásom van,de egy kis vér is jön. Kicsit meg vagyok ijedve mert nekem nem nagyon szokott ilyen lenni. mielőtt megjön mindig vannak jelei de most nagyon semmi.. és nem szokott előtte barna folyásom lenni. mitől lehet?:/ egyébként 2 éve van meg.

14/L

2014. szept. 16. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát attól hogy most nincsenek jelei attól lehet hogy megfog jönni! Vagy akár nekem akkor volt ilyen amikor a sporttól (nem azt csináltam amire sokan gondolnak) átszakadt a szűzhártyám! De ha nagyon félsz akkor szerintem beszéld meg anyukáddal hogy vigyen el nőgyógyászhoz!
2014. szept. 16. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
hát én is sokat sportolok meg nekem akár a tampontól is átszakadhatott..mert legutóbb mikor kihúztam az nagyon fájt,mert nem volt megtelve:// neked akkor meddig tartott ez a folyás?
2014. szept. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!