Felnőtt nők, hova teszitek a tampont/betétet?
Az oké hogy van a táskában, de gondolom az irodai dolgozók sem táskával mászkálnak mosdóba. Más helyeken meg van szekrény és oda vannak zárva a saját holmik.
Én olyan napokon (meg kicsivel előtte is) teszek tampont a zsebembe.
Ti?
És akkor mi van, ha megtudják, hogy éppen menstruálok?
Nyilván nem lobogtatom a kezemben, de ha neszeszeres táskával a kezemben kimegyek, és ebből leszűrik, hogy épp megvan, nem fogok a Dunának menni.
Köszönöm a válaszokat!
Valahogy jobban érzem magam ha azt hiszem nem tud más róla. A családtagok előtt se híresztelem, pedig tudom hogy sok családban teljesen máshogy van.
Meg az is zavar ha a hangulatomból jönnek rá. A barátom kitalálja ez alapján hát jó, de havar az a tudat hogy pl egy férfi kolléga megsejtheti.
Én is a sminktáskámba szoktam tenni, vagy a zsebemben, de még sose volt rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban.
Nem tudom, hogy Te hol dolgozol, milyenek a kollégák, de nálunk sose volt még ilyenre példa, hogy figyelgettük volna egymást, hogy ki mikor és mivel jár a mosdóba.
Szerintem ez értelmes emberek között nincs is így, legalábbis elég beteg dolognak tűnik, hogy a férfiak azt találgatják, hogy mikor ki menstruál.
De ha ennyire zavar marad a a zsebes módszer, és meg is oldottad.
Neked is köszi!
Egyébként csak érdeklődtem hogy ki hogy olja meg...
Még (éppen) tanulok. Csak gyakorlatokon voltam munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!