Hogyan teszitek be a kefírt, joghurtot a hüvelybe? :-o
Ugyanis a hüvely mindent kitol magából, hát még a folyadékot... ha átitatott tampont akarsz betenni, akkor is a záróizmok kipréselik belőle a nedvességet, tehát azt nem tudod tamponnal bejuttatni....
Szóval 5let?
Anyám,mit akarsz te csinálni???
Menj a gyógyszertárba és vegyél erre megfelelö kúpot!!!
Tessék, egy link:
Egyébként a hüvelykúpok valóban jók, bár azok is folyóssá válnak ugye rövid időn belül, úgyhogy mindenképp fekve helyezd fel (még szilárd állapotban) és úgy aludj el.
5: Jó, de akkor is érdekel, hogy akik használják és akik ajánlják, hogyan kivitelezik, engem EZ a rejtély izgat, és NEM az, hogy ez jó-e vagy sem. Itt is javasolták már sokan, csak 4-5 évvel ezelőttiek azok a fórumok, tehát nem tudok rájuk visszakérdezni. Ez a fórum NEM arról szól, hogy helyes-e a módszer, hanem hogy HOGYAN lehet kivitelezni.
Minden NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLÓ hozzászólást jelzek a moderátornak.
Köszi.
Jelezd nyugodtan a moderátornak, de azért én ideírom, hogy az isten szerelmére A KEFIRT minek akarjátok a hüvelyetekbe rakni????!!!!
A KEFIRt a kefirGOMBA csinálja! A kefirGOMBÁNAK semmi, de SEMMI keresnivalója nincsen senki hüvelyében!!!!
Tampont Yoghurtba áztatom kb 5 percig, azután felnyomom.
Nekem sikerül. Amúgy orvos tanácsolta, hogy nagyon hasznos és természetes.
injekciós fecskendővel lehet
yoghurtot be a fecsibe, fecsit feltoltni a hüvelybe és ott kinyomni belőle a cuccot
Kefírről szó sem volt! Az valóban nem jó.
YOGHURTot kell használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!