Enyhe menstruációs fájdalmaim vannak, de még nem jött meg, miért?
Figyelt kérdés
Egy napja kellett volna megjönnie, de nem jött, viszont előtte lévő nap és ma is voltak enyhe menstruációs fájdalmaim. 3-4 hónappal ezelőtt fel voltam fázva, és elég lassan gyógyultam ki belőle, ez befolyásolhatja a dolgot? Most amúgy egy fél éven keresztül mindig pontos volt, de előtte volt, hogy 24, 32 napra jött meg.2010. jan. 19. 22:59
2/2 anonim válasza:
Pár napot simán késhet, és gyakran már előtte jelentkeznek a fájások. Ha beteg voltál, esetleg szedtél antibiotikumot, vagy idegesebb, fáradtabb voltál, mint szoktál lenni, az is befolyásolhatja az amúgy pontos ciklust is. Szerintem ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!