Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel enygítném a menstruációs...

Mivel enygítném a menstruációs fajdalmaim?

Figyelt kérdés
Ha megjön nagyon fáj. Egy egész napot kell szenvednem, mert az első nap nagyon fájdalmas. Segítsetek mit kellene tennem, hogy enyhítsek rajta, hogy ne fájjon annyira.
2010. júl. 17. 12:09
 1/6 A kérdező kommentje:

Annyira erősek a fájdalmaim, hogy nem csak a hasamban érzem, de a lábam a térdemnél majd kiszakad a helyéről.

Már kipróbáltam külömbőző menstruációs fajdalmam csillapítására szolgáló tablettákat, de valahogy egyik sem vált be. MOst tanácstalan vagyok, és nagyon fáj mindenem.

2010. júl. 17. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász mit mondott ? Hány éves vagy ?

Meg kéne próbálni a fogamzásgátlót.

2010. júl. 17. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet,hogy hülyeséget mondok, de amióta én naponta kb. 1 km-t sétálok, azóta teljesen (!) elmúltak a menstruációs görcseim. Előtte pedig az első két napba csak feküdtem és szenvedtem.. próbáld ki,hogy mielőtt megjön , az előtt egy héttel sétálj minden nap egyet ! Hátha segít :)
2010. júl. 17. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:

oké, megpróbálom.

a nőgyágyásznál nem voltam ezzel a panasszal :S

2010. júl. 17. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gondjaim voltak és én Advil ultra-t veszek be rá, mindíg elmúlik tőle.
2010. júl. 21. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
van egy póz:letérdelsz,úgy csinálsz,mintha ráakarnál ülni a sarkadra,de nem ülsz le,hanem tartod magad.nekem bevállt,mégiscsak jobb,mint a sok gyógyszer :) (az mfm-programon mondták,nagyon hasznos német progi,minden a mensiről (madchen/frau menses a neve asszem )
2011. febr. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!