A nőgyógyásznál muszáj az igazat mondanom, hogy már volt szexuális kapcsolatom?
Szerinted ki az a hülye, aki az anyukájával SZERETNE VAGY AKARNA nőgyógyászhoz menni?! Anyukám aggódós fajta. Azért kísér el. Meg azért, mert nem nagyon tudok lábraállni, annyira fáj a petefészek környékén.
18 vagyok.
*nem "kérdezőnek", hanem "válaszolónak" akart lenni :) bocs
21:17
Írd fel egy kis cetlire, hogy "küldjék ki az anyukámat!", és észrevétlenül csúsztasd oda az aszisztensnek vagy az orvosnak, amikor anyukád nem látja.
A B változat, hogy mondd meg neki otthon előző este, hogy "Anyu, én már 18 éves vagyok, és egyedül szeretnék orvoshoz járni. Nemcsak a nőgyógyászhoz, hanem mindegyikhez." Ezt egyszer le kell játszanotok akkor is, ha konfliktussal jár... Itt az alkalom. Teljesen érthető, ha a szexuális életedet nem vele akarod kitárgyalni, ezzel a legtöbben így vagyunk.
18 évesen már anyád is megértheti..
am nem kell h bemenjen veled, de a legtöbb helyesn nem is engednék ugyh nyugi.
18 évesen már nem gáz szerintem ha élsz szexuális életet.Ha 14 lennél akkor lenne az!Az anyukád helyében ki is tekerném a nyakad!:D
Viccet félre téve igen megkérdezi,hogy élsz e szexuális életet.A petefészek gyulladás komoly dolog.Ha nem kezelteted akkor meddővé is válhatsz úgyhogy nehogy azért ne menj el a dokihoz mert akkor anyukád megtudja,hogy szexelsz már.Előbb utóbb úgy is megtudja menj a dolgok elé és mond el neki,hogy mi a szitu.Az őszinteség fontos a szülőkkel szemben.Mikor mentek a dokihoz?
Előző vagyok.:)
Csak még annyit,hogy ha azt mondod,hogy szűz vagy ő a vizsgálat közben észreveszi ha már nem vagy az.De nem fogja mondani az anyukád előtt.Orvosi titoktartás kötelezi.Legfeljebb célozni fog rá,hogy védekezést hogyan fogod MAJD elképzelni ha lesz fiúd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!