Vajon mi lehet? Mellrák?
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt találtam egy csomót a mellembe, voltam a nőgyógyászomnál azonnal, aki ultrahangos vizsgálaton azt mondta, hogy nem lát semmit, viszont érzi ő is, és, hogy nem tudja mi lehet ez. A válasza az volt, hogy kérjek időpontot mammográfiára. 2 hét múlva megyek, mert máshogy nem lehetett időpontot kapni, és még így is "sürgős időponttal" lett kérve. Nagyon félek, hogy mi lehet. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?2014. szept. 17. 20:35
1/4 anonim válasza:
Vagy valami mirigy csomó és csak hormonális eredetű.
Ha ultrahangon nem látszik semmi, az félig már jó hír.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát két orvosnál voltam, az első csinálta az ultrahangot, és ő mondta, hogy nem lát semmit. A másik akinél voltam az ijesztett halálra, mert azt mondta, hogy az ultrahang nem jó semmire, és ő mondta, hogy ez bármi lehet, stb., stb. és ezért félek nagyon.
Köszönöm a válaszod!
2014. szept. 18. 14:21
3/4 anonim válasza:
Amíg nincs Mammo eredmény na parázz, a nyirokcsomó is megnőhet, pl. még megfázás után is. Nem volt vírusos infekciód ?
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Hány éves vagy?
30 év alatt , ez olyan ritka, mint a fehér holló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!