Nagyon fáj a hasam amikor menstruálok és nem tudom mitől?
Figyelt kérdés
27,vagy 28,29,vagy 30 naponta szokott megjönni.Még mindig nem ugyanazon a napon.És erősen görcsöl a hasam az első három nap valamelyikében.Mit csináljak, hogy ne görcsöljön?2014. szept. 17. 08:38
2/10 anonim válasza:
Látom a menstruációról nem sokat tudsz, hisz feltetted a "Mitől?" kérdést, azt meg azért 10 évesen már tudja az ember lánya, hogy a menstruáció görcsökkel jár.
3/10 anonim válasza:
Van egy nagyon jó gyógynövény, cickafarkű a neve, teát kell belőle készíteni. Borzasztó íze van, de tényleg hatásos. Pár nappal a menstruáció előtt kezdd el inni és enyhíti a görcsöket. Persze akkor is ihatod, amikor már fáj. Én ezt ittam régen, mert nekem akkor az Algoflex M sem segített, ez viszont enyhítette a fájdalmakat.
4/10 Andizsuzsi válasza:
ma 08:45! Ha már kioktattad a kérdezőt, akár válaszolhattál volna a kérdésére is.
Kérdező! A menstruációs fájdalom természetes dolog, a méh görcsös összehúzódása okozza, ez segíti elő a nyálkahártya lelökődését. Próbálkozhatsz gyógynövényekkel, meleg borogatással enyhíteni, ha nem használ, akkor pedig görcsoldót kell bevenni.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a mitől kérédst mert nem tudok sokat a menstruációról hanem azért mert nem tudom mitől fáj annyira,hogy nem tudok iskolába menni,ccak aludni aznap.
2014. szept. 17. 08:59
6/10 A kérdező kommentje:
A mitől kérdést
2014. szept. 17. 09:00
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 17. 09:00
8/10 A kérdező kommentje:
Kijött egy orvos és azt mondta más nőnek is van csak akkor,ő nem tud dolgozni menni,neki is annyira fáj.De gyógyszert nem is adott jobbat,mint ezeket a görcsoldókat.
2014. szept. 17. 09:04
9/10 anonim válasza:
Azt hadd mondjam a ,,még mindig nem ugyanazon a napon"-ra, hogy a nők 95%-ának nem ugyanazon a napon szokott megjönni, hanem van egy pár nap ingadozás. Szóval ezt ne is várd, a 27-30 nap teljesen rendben van.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. szept. 17. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!