12 napja megvan a menstruációm, szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
Folyton késett, kimaradások.most is huzamosabb ideig nem jött meg.élményem orvoshoz írt fel gyógyszert hogy megjöjjön de nem akar elmúlt...mit tanácsoltok?2014. szept. 13. 14:24
1/6 anonim válasza:
3-10 napig lehet, 10 felett orvoshoz kell menni!!
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat az értelmetlen szavakért..telefonról írtam és automatikusan beírta őket!köszönöm a választ! Mi lehet a következménye?
2014. szept. 13. 14:57
3/6 anonim válasza:
Mondjuk a korodat is elmondhatod. Ha elso evben vagy meg elfogadhato akar a 12 nap is, de viszont 15 ev folott azert elmehetnel nogyogyaszhoz. Nekem is volt 12 napos, orvoshoz is voltam, s kaptam gyogyszereket, szoval azert egy vizsgalat rad ferne...
4/6 A kérdező kommentje:
21 vagyok.szültem is már...havonta járok nőgyógyászhoz és érdekes módon soha nem találnak semmit...aggasztó már...nem kicsit
2014. szept. 13. 15:11
5/6 anonim válasza:
Hat akkor nem igazan oke a 12 nap...azt mondjak, hogy az elso szules utan be kell "rendesen" allnia. Szoval szerintem keress masik nogyogyaszt, de ne hagyd annyiba, tudd meg miert van egy szakitol mert itt nem biztos, hogy 100%os valaszt fogsz kapni :/
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. szept. 13. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!