Van itt olyan lány/nő, aki soha nem szedett fogamzásgátlót? Miért nem?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 09:50
11/13 anonim válasza:
Én csak azt tudom h a mi (40 év körüli korosztályunk), aki gyógyszert szed 10-20 éve mind beteg, candidás, és alkalmatlan a szexre!!! szóval úgy szedjétek h nemhogy gyereketek nem lesz, de 20 év múlva már képtelek is lesztek rá h összebújjatok a párotokkal!!!
12/13 anonim válasza:
én azért nem szedek, mert úgy általában 27-29 napra megjön, csak 3 napig tart. nem akarom h ragyás legyek, mert szép a bőröm, és egyik bnőm arca elé durván kipattogott. tuti elfelejteném bevenni stb stb...
13/13 anonim válasza:
a mai fejlett világban már olyan gyógyszereket képesek előállitani amik teljesen ártalmatlanok az olyanokra mint pl fejfájás hányinger hizás. ha ilyen előfordul az azért van mert nem a megfelelő gyógyszert szedi az illető. megkell találni a megfelelőt ami az ő szervezetének ideális. ezek már olyan alacsony hormontartalmúak hogy hihetetlen. de mindenkinek szive joga eldönteni mit választ. rengeteg más jó lehetőség van még:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!